Easy to do business with

Lyskilder Halogen

Lyskilder Halogen

Skap den rette stemningen med rett belysning

Med en belysningsteknologi i kontinuerlig utvikling får vi stadig flere muligheter til å skape akkurat den atmosfæren vi ønsker hjemme. Er det viktig at stemningen er koselig, skal belysningen gi en eksklusiv følelse, eller skal den bare være praktisk? GP Lighting har et sortiment som passer ethvert behov. Vi er opptatt av å skape miljøtilpassede og nyskapende belysningsløsninger med energisparing i fokus. GP Lighting har et omfattende utvalg energieffektive belysningsprodukter til husholdninger, deriblant LED-lamper, halogenlamper og lavenergilamper.

Halogen

GP halogenstiftpærer kan fås med flere ulike sokler og wattstyrker, med 30 % energibesparelse. Vanlige glødepærer blir halogenpærer når man tilsetter halogen. Halogenpæren gir da mer lys som dessuten er fullt dimbart.

Ordlisten

Watt (W): Indikerer energiforbruk. Det indikerer imidlertid ikke hvor mye lys en lampe avgir og bør derfor ikke brukes til å sammenligne lysstyrker.
Lumen (ch): Indikerer hvor mye lys en strålende lampe avgir. Jo høyere lumentall, jo mer lys avgir lyskilden.
Candela (Cd): Indikerer lysstrømmen i en bestemt retning og brukes på reflektormodeller.
Fargetemperatur: Fargetonen på lyset måles i Kelvin. Høy fargetemperatur tilsvarer blåfargetoner mens lav fargetemperatur tilsvarer rødlige fargetoner. En standard lyspære tilsvarer 2700 K, og er den tonen som oftest brukes her i Norden.