GP CHW54 Discovery Work hodelykt 375LM

Hjemmefiksere eller profesjonelle, denne hodelykten tåler det meste. Har fire lysstyrker, inkludert spot-, flom- og SOS-lys samt bevegelsessensor. Dette gjør at lysstyrken kan kontrolleres med en enkel bølge foran lampen, en nødvendighet når hendene er skitne eller det brukes hansker.

- Støtsikker opp til 5 meter høy.
Justerbart lampehode.
- Batterilevetid på opptil 26 timer.
- Bredt og justerbart pannebånd som kan vaskes i maskin.
- 3 X AAA-batterier inkludert (kompatible med GP ReCyko oppladbare batterier).

SKU
455035

GP Discovery Work CHW54 hodelykt er designet for deg som ønsker å fortsette arbeidet eller gjør-det-selv-prosjektet til tross for at solen går ned eller dårlig belysning. Den har en lysstyrke på opptil 375 lumen og 4 forskjellige lysmoduser, inkludert SOS. Den er også utstyrt med en bevegelsessensor, som gjør at lysstyrken kan justeres med en enkel bølge foran lampen. Dette gjør den til den perfekte hodelykten på jobben der du får skitne hender eller trenger å bruke hansker. GP Discovery Work CHW54 er en av våre mest robuste og slitesterke hodelykter, den tåler fall fra en høyde på opptil 5 meter og har en IPX5-klassifisering som gjør at den er spylesikker. Det brede pannebåndet kan vaskes i maskin og er enkelt å justere for maksimal komfort. Hodelykten er kompatibel med både engangs- og oppladbare (NiMH) batterier, noe som gjør den til en fleksibel alt-i-ett som er klar for alle typer prosjekter.
 

Mekanikerens beste venn
Modellene i GP Discoverys Work-serie er laget for å belyse alle typer prosjekter eller oppdrag. Enten du skal mekka i garasjen, fikse loftet eller jobbe med oppussingsobjektet. Med sitt robuste og ekstremt støtbestandige hus takler denne hodelykten det meste. Lysstyrken strekker seg opp til 375 lumen med 4 forskjellige lysmoduser, inkludert SOS og bevegelsessensor. GP Discovery Work CHW54 er utstyrt med både fokus og spotlight (spot og elv), som gjør at den enkelt lyser opp både brede og lange områder på opptil 110 meter.
 

Ditt holdbare supersidekick
Denne hodelykten er spesialbygd for å tåle tøffe forhold og smertefri håndtering. Det robuste huset rundt lampen er støtsikkert for fall opp til 5 meter høyt og spylesikkert (IPX5). Med den lange batterilevetiden på opptil 26 timer kan du stole på at du alltid har lyset du trenger.
 

Gjennomtenkt design
Med de to brukervennlige knappene kan du enkelt navigere mellom alle lysinnstillinger og funksjoner. GP Discovery Work CHW54 har også en bevegelsessensor som funksjon, som vil være din beste venn når hendene er skitne eller du har på deg klønete hansker. Lampehodet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, noe som gjør det mulig å vinkle lyset akkurat slik du ønsker.
 

Bekvemmelighet i fokus
Den er designet med et bredt og justerbart hodebånd for en komfortabel passform og sprettfri komfort uansett hodestørrelse. Pannebåndet kan vaskes i maskin med tydelige symboler for vaskeanvisning trykt på innsiden.
 

Et grønnere valg
Denne hodelykten er kompatibel med både engangsbatterier og oppladbare (NiMH) batterier. Designet forhindrer at de oppladbare batteriene lades ut for raskt og utnytter derfor batterienes totale livssyklus. Velg oppladbare batterier til hodelykten for å redusere klimaavtrykket og bidra til å redusere avfall fra engangsbatterier.

Produktbeskrivelse
Opprinnelsesland Kina
Statistikknummer 8513100000
Salgsenhet 1-P
Rekkevidde 101-150 m
Produktserie GP Discovery
FUNKSJONER Motion Sensor
Oppladbar Nei
Varemerke GP
unit ST 1-P EXKRT
Antall stykker per enhet 1 1 10
bruttovekt 0.25 0.19 2.5
nettovekt 0.152 0.153 1.52
bruttovolum 0.0007 0.00061 0.0094
nettvolum      
lengde 50 50 290
høyde 90 90 120
bredde 175 135 270
EAN-kode   4891199211119 04891199211133

Produktbilder som zip-fil

Kontakt oss
Kundeservice
Finn din salgsrepresentant

Logg på for å se din salgsrepresentant.

Hvis du ikke allerede er kunde her, kan du klikke her for at ansøge om en kundekonto

Registrer deg som kunde

Klikk her for å bli kunde