GP CWP15 Discovery Work arbeidslampe 1200LM

Fleksibel arbeidslampe som med sin lille størrelse og kraftige lys har uendelige bruksområder. De fleste monteringsmuligheter og med justerbar lysretning. Tre lysmoduser på opptil 1200 lumen og med strømindikator.

- Med magnetføtter og skruebrakett.
- Vanntett og med robust gummideksel.
- Innebygd oppladbart litium-ion-batteri.
- Ladet med USB-C, kabel inkludert.

SKU
455037

Arbeidslampen GP Discovery Work CWP15 er lampen som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for dårlig belysning igjen. Enten du trives best i villmarken eller hjemme i garasjen, vil GP Discovery Work CWP15 være din beste venn. Med sin lille størrelse, men kraftige lys, skapes det uendelige bruksområder.
Denne multifunksjonelle arbeidslampen er designet for å fungere uavhengig av forhold. Med flere monteringsmuligheter og tre ulike lysstyrker lyser den enkelt opp både små og store områder. Den er svært vannavstøtende (IPX7-klassifisert) og har en robust design som beskytter lampen mot harde støt og fall på opptil 1,5 meter. For å takle lange arbeidsskift og krevende eventyr er arbeidslampen utstyrt med et kraftig innebygd oppladbart batteri med en batterilevetid på opptil 17,5 timer.
 

Liten og kraftig
Arbeidslampen GP Discovery Work CWP15 er overraskende liten i størrelsen, 156 x 115 x 35 mm. Til tross for dette har den et kraftig lys som kan veksles mellom i 3 lysmoduser: 1200/700/250 lumen. Dette gjør at den effektivt kan lyse opp både små rom og store områder med en rekkevidde på opptil 45 meter. Arbeidslampen passer like godt til både hverdagsprosjekter som til profesjonelt bruk, dette er din fremtidige favoritt uansett om du trenger lys i garasjen, til boliginnredningsprosjektet eller ute i teltet.
 

Ekstra robust design
Gummidekselet beskytter lampen og tåler støt og fall på opptil 1,5 meter. For at arbeidslampen skal tåle de tøffeste forhold er den IPX7-klassifisert, noe som betyr at den er vanntett og at konstruksjonen er støvtett.
 

Uendelige bruksområder
De mange monteringsmulighetene gjør lampen ekstra fleksibel og enkel å tilpasse til dine spesifikke behov. Ved hjelp av rammen kan lampen enkelt henges opp i et telt eller i et tre. Rammen er justerbar og lar deg feste lampen i hvilken som helst vinkel du ønsker for å få lyset akkurat der du trenger det. De magnetiske festene på rammen er sterke og lar deg raskt feste arbeidslampen til alle typer metalloverflater, for eksempel på bilen din eller på bjelker. GP Disocvery Work CWP15 er også utstyrt med et skrufeste i bunnen av lampen for å festes til stativer. Den grepsvennlige gummioverflaten og den store knappen for å justere lysposisjonen gjør at du enkelt kan håndtere arbeidslampen selv med hansker på.
 

Bli alltid belastet
arbeidslampen er utstyrt med et innebygd oppladbart litium-ion-batteri (5100 mAh) med en batterilevetid på opptil 17,5 timer. GP Discovery Work CWP15 har en strømindikator slik at du vet når du trenger å lade lampen. Den lades med USB-C (kabel inkludert) og kan kjøres i laveste lysmodus under lading, noe som gir uendelig batterilevetid. Enten trådløst i kombinasjon med en strømbank eller direkte koblet til en stikkontakt.

Produktbeskrivelse
Opprinnelsesland Kina
Statistikknummer 8513100000
Salgsenhet 1-P
Rekkevidde 0-50 m
Produktserie GP Discovery
FUNKSJONER Water Proof (IPX7)
Oppladbar Ja
Varemerke GP
unit ST 1-P EXKRT
Antall stykker per enhet 1 1 12
bruttovekt 0.475 0.41 5.7
nettovekt 0.41666 0.38 5
bruttovolum 0.00099 0.00081 0.0119
nettvolum      
lengde 40 40 340
høyde 157 157 250
bredde 117 117 140

Produktbilder som zip-fil

Kontakt oss
Kundeservice
Finn din salgsrepresentant

Logg på for å se din salgsrepresentant.

Hvis du ikke allerede er kunde her, kan du klikke her for at ansøge om en kundekonto

Registrer deg som kunde

Klikk her for å bli kunde