GP ReCyko 2 stk. Pro Charger M461 (USB) med ladestasjon D861, inkl. 8 stk. AA 2000 mAh PRO NiMH-batterier

I ReCyko Pro Charger Dock kan du plassere to ladere med til sammen åtte batterier. Ladestasjonen har nyttige funksjoner og viser hvert enkelt batteris tilstand og aktuelle ladenivå. Med en ladestasjon får du bedre kontroll på hvor batteriene befinner seg og du kan enkelt ta ut en av laderne og la den andre bli stående i stasjonen.

  • Seks lademoduser
  • Full kontroll med LCD-display
  • Avanserte funksjoner
  • Vertikal ladning – sparer plass
SKU
202244

GP ReCyko Pro - fully charged batteries in 1 hour

ReCyko Pro Charger

M461 Pro lader med ladestasjon D861. 

På jobben, i hjemmet eller på reise. Med GP Pro Charger Dock er batteriene alltid klare til bruk. Med plass til åtte batterier samtidig kan du med enkelhet ta med deg f.eks. fire batterier ”to go” og la resten bli liggende på samme trygge sted som du tok dem fra. Batteriladning skal føles naturlig og Pro Charger Dock gjør det enklere for deg som bruker batterier ofte og på flere ulike steder. Denne ladestasjonen har en Auto Power Cut Off-funksjon, noe som betyr at du kan la den bli stående i stikkontakten også når batteriene er fulladede eller tatt ut. Ladestasjonen er konstruert for å fungere med ReCyko-laderne FAST og FASTEST. Du får også med åtte oppladbare ReCyko Pro-batterier.

Stor innovasjon som tar liten plass

Vi har valgt å designe laderen slik at den står vertikalt, noe som gjør at du sparer plass samtidig som det er enkelt å sette inn og ta ut laderne.

Fullt overblikk med LCD-display

LCD-displayet på dokkstasjonen viser aktuell ladestatus for hvert enkelt batteri. Der kan du også se om det er på tide å bytte ut batteriet, hvis det f.eks. er blitt skadet eller har nådd slutten av sin levetid.

GPReCyko-LCD_Display-main

Avanserte funksjoner

Pro Charger Dock gir deg tilgang til flere funksjoner som kan forlenge batterienes levetid. For eksempel smart battery recovery og battery refreshing.

Lademoduser

Hurtigladning (standardmodusen for ladning)

Forklaring: Denne modusen starter automatisk etter 5 sekunder når en batterilader plasseres i ladedokken hvis du ikke velger en annen lademodus.
Ladetid: AA 1300–2600 mAh, 0,9–3,6 timer, AAA 650–950 mAh, 1–3 timer.

Eco

Forklaring: Brukes for å optimere ytelsen og levetiden til AA/AAA-batteriene.
Ladetid: Cirka 4 timer for AA 2100 mAh og AAA 850 mAh.

Kapasitetskontrollmodus

Forklaring: Brukes for å kontrollere batteriets maksimale kapasitet. Lang ladetid fordi batteriet først lades ut og siden lades opp igjen.
Ladetid: 10–12 timer.

Vedlikeholdsmodus

Forklaring: Brukes for å gjenopprette et batteri som er blitt overladet eller som har vært lagret i mer enn et år. I denne prosessen kommer laderen til å lade batteriet forsiktig. Hvis batteriet ikke kan gjenopprettes, vises det en advarsel.

Oppdateringsmodus

Brukes for å måle ladningen batteriet holdt da det ble satt inn. Prosessen kommer til å lade ut batteriet helt og deretter lade det opp igjen.
Ladetid: Cirka 10–20 timer.

Rekondisjoneringsmodus

Brukes for å gjenopprette kapasiteten på batterier som har gjennomgått mange ladesykluser. Lang prosess fordi det kan være nødvendig å lade ut og deretter opp igjen batteriet flere ganger for å pleie det og forbedre dets ytelse.

Ladetid: Kan ta opptil 80 timer.

GPReCyko-LCD_Display

a) Valgt batteri
b) Ingen batterier
c) Dårlig batteri eller engangsbatteri satt inn (blinkende lys)
d) Gammelt batteri, det anbefales å bytte det ut
e) Standby

 

 

GP ReCyko pro - It takes a pro to know one

Bli med på revolusjonen.

Som ledende batteriprodusent vil vi du skal bli med på revolusjonen vår. Vi har inntatt et ståsted for en grønnere fremtid ved å gjøre våre oppladbare batterier og ladere enda bedre. Ved å kombinere ny teknologi og et sterkt fokus på anvendelighet, presenterer vi et nytt GP ReCyko oppladbart konsept. Nå er det enklere enn noen gang å lade batteriene dine.

GP ReCyko - it takes a pro to know one

ReCyko Pro - For krevende forhold.

your green little helpers

Batteriene - Dine hverdagshelter.

Disse oppladbare batteriene er designet for hverdagen din. Få tilgang til et batterisortiment som leverer høy kapasitet, enten det er for enheter som krever lite eller mye strøm. Du kan se på dem som dine langvarige, miljøvennlige, grønne små hjelpere med høy ytelse. De vil få fart på hverdagen din og gi store pengebesparelser.

Laderne - Som aldri før.

Et innovativt modulbasert system med batterier og ladere. Hos GP Batteries presser vi enda en gang grensene for hvordan batterier brukes. De nye GP ReCyko-laderne er smarte, veier lite, er bærbare og det viktigste av alt, enkle å bruke. De er også designet på en smart måte så de fungerer som batteroppbevaring når de ikke er i bruk.

Ladestasjonene - Ta full kontroll over ladingen.

Med de nye innovative ladestasjonene, har du alt du trenger til lading på ett sted. Stasjonene er utstyrt med flere innovative funksjoner som en vertikal ladedesign som er plassbesparende eller en smart LCD-skjerm som viser all viktige statuser. De har også innebygde funksjoner for å forlenge batteriets levetid.

 

GpReCykoPro-chargingdocs

Ta ledelsen i plastendring.

Det nye GP ReCyko-sortimentet har helt ny FSC-sertifisert papiremballasje - uten plast, og reduserer innvirkningen på miljø.

FSC-logo

Produktbeskrivelse
Salgsenhet 1-P
Statistikknummer 8504405590
Nobb nummer 57809042
selected_products Ja
Charger time 1 h
Inkludert batterier 8X GP ReCyko AA 2000 mAh PRO NiMH
Lysstyrke (lm) 0
Ladespor 8
Opprinnelsesland Kina
Varemerke GP ReCyko
Kapasitet (mAh) 2000
Spenning (Volt) 1.2V
Produktserie GP ReCyko Pro
unit ST 1-P INKRT EXKRT
Antall stykker per enhet 1 1 6 12
bruttovekt 0.708 0.708 4.25 8.5
nettovekt 0.608 0.608 3.65 7.3
bruttovolum 0.00177     0.02126
nettvolum        
lengde   75 370 385
høyde   260 100 235
bredde   85 210 235
EAN-kode   4891199204043 04891199204050 04891199204067

Produktbilder som zip-fil

Kontakt oss
Kundeservice
Finn din salgsrepresentant

Logg på for å se din salgsrepresentant.

Hvis du ikke allerede er kunde her, kan du klikke her for at ansøge om en kundekonto

Registrer deg som kunde

Klikk her for å bli kunde