Easy to do business with

Jobbe med oss

 


 

Ledige stillinger: 

 

Marketing Manager for Norge til GPBM Nordic

Er du en proaktiv markedsfører innen retailog/eller e-handel som vil utvikles i et innovativt firma med velkjente varemerker i en spennende bransje? Vil du være med på å utforme, implementere og følge opp konsernets varemerke- og produktstrategier i det norske markedet? Er du dyktig til å styrke salget i eksisterende kanaler og øke ”hit raten” for selskapets salgsstyrke hos nye kunder og i nye kanaler? Vil du arbeide i et resurssterkt selskap der du har frihet til å handle og får mulighet til egen utvikling? Da skal du søke på denne spennende stillingen som Marketing Manager i GPBM Nordic i Norge.

Velkommen til GPBM Nordic AB – et fremgangsrikt selskap som på over 30 år har blitt en av Nordens største leverandør av portabel energi, belysning, brannsikkerhet samt velferdsteknologi til både industri- og konsumentmarkedet.

Sammen med det norske salgsteamet, selskapets markedsavdeling og produktsjefer ved konsernets hovedkontor i Göteborg kommer du til å ha ansvaret for å utarbeide, iverksette og følge opp de norske markedsplanene for varemerkene GP Batteries og Housegard. Du kommer til et voksende selskap med en tydelig målsetningom å øke omsetningen i Norge de kommende årene. Dette er en heltidsstilling og vi ønsker omgående ansettelse. Arbeidsstedet er GPBM Nordics salgskontor på Furuset i Oslo.

Ditt oppdrag og hovedsaklige ansvarsområder:

GPBM Nordic har idag bygd opp en sterk distribusjonsplattform på det norske markedet og man ser stort potensial i å doble omsetningen de kommende årene. Du kommer til å være en nøkkelspiller for å nå denne utfordrende målsetningen.
Rollen som Marketing Manager er bred, ansvarsfull og den krever teamarbeid og fleksibilitet. I tillegg til at du skal utarbeide, iverksette og følge opp konsernets markedsplaner for Norge, inngår følgende i ditt oppdrag og ansvarsområde:

 • » Allokering av markedsføringsbudsjett for lanseringer og varemerkebygging.
 • » Gjennomføre trade-marketing planer innen ulike distribusjonskanaler.
 • » Planlegge, gjennomføre og følge opp kampanjer og lanseringer mot selskapets B2B kunder og ved behov kunne ta ansvar for å produsere analogt og digitalt materiale på egen hånd.
 • » Planlegge, gjennomføre og følge opp kommunikasjons- og varemerkekampanjer mot sluttkunder via ulike mediekanaler (PR/events/messer/annonsering/sosiale medier mm).Overvåke markedet og utvikle nye salgs- og markedsføringskanaler for selskapets produkter.
 • » Samordning av konsept/helhetstenking som spenner over ulike produktområder.
 • » Proaktivt komme med forslag til å utvikle selskapets aktiviteter og omsetning.
 • » Sikre at det norske salgsteamet får en systematisk trening og utdanning i selskapets fastlagte konsepter.
 • » Utvikle selskapets kunder sammen med salgs- og produktspesialister.


Hvem er du?

Vi søker deg som i noen år har arbeidet suksessrikt innen lignende stillinger med B2B-, retail- eller e-handelsmarkedsføring og salg. Du har en relevant utdannelse innen kommunikasjon og markedsføring og har skaffet deg en praktisk prosjektledererfaring. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kjennskap til og et opparbeidet kundenettverk i bransjen. Du har gode datakunnskaper og behersker de vanligste programmene i Microsoft Office samt grafiske programvarer som kreves for å produsere digitalt og analogt materiale. Du er god til å uttrykke deg muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Førerkort er et krav.

Som person er du en innovativ og proaktiv markedsfører med stor forretningsforståelse og bredde. Du ser helheter og kan utvikle og utforme tilbud med rett innhold, rett kommunikasjon og i rett kanal. Din fleksibilitet, din teamfølelse og dine prosjektlederegenskaper gir deg styrken du trenger for å kunne prioritere riktige mål, og å kunne levere til riktig tid og med riktig kvalitet. Som kommunikatør har du en glødende interesse i å følge med i måten å kommunisere på i en digitalisert verden. Du er vant til å arbeide selvstendig samtidig som du trives med å arbeide i team hvor du tar ansvar for å bidra til gruppens resultat. Du er lydhør, løsningsorientert og trygg i din rolle.


GPBM Nordic tilbyr deg:

 • » et innovativt selskap og resurssterk aktør med markedsledende varemerker innen portabel energi, belysning og brannsikkerhet som GP Batteries, GP Lighting og Housegard.
 • » et entreprenørsdrevet lederskap som har store vekstvisjoner for det norske markedet.
 • » en kommersiell nøkkelrolle der du får stor frihet under ansvar. Med din sans for forretninger og din kreativitet kommer du til å utvikle gode relasjoner, skape fremgang, og høy lønnsomhet.
 • » stor intern støtte for å kunne leve opp til målene.
 • » store muligheter for å utvikles i et internasjonalt selskap i en spennende bransje.
 • » et moderne foretaksmiljø med flat organisasjon, åpne dører og nært samarbeid med din sjef.
 • » samarbeide med kompetente og hyggelige kolleger som kommer til å støtte deg i din rolle.
 • » intern produktutdannelse og god introduksjon for å komme inn i stillingen på en rask og god måte.


Søknad:

Søknad kun til www.vegahr.se. Ønskes ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rekrutteringskonsulent Anette Norling på Vega HR AB, telefon +46 31-701 77 10 eller mobil + 46 706-28 66 60. Du kan også maile til anette.norling@vegahr.se
Alle søknader og kontakter behandles konfidensiellt i overensstemmelse med GDPR og vi arbeider med løpende utvalg.