Easy to do business with

About GPBM Nordic - Italy - France

Om GPBM Nordic 

Alt begynte med en eske knappceller

I 1985 registrerte tre venner selskapet Cebon. I ekte entreprenørånd begynte de å selge knappceller fra et tenåringsrom vest i Sverige, noe som viste seg å bli starten på en hittil 30 år lang reise med suksess. I dag er Cebon morselskapet til GPBM Nordic, GPBM Italy og GPBM France.

Allerede i 1988 ble GP Batteries (GPI) selskapets batterileverandør. Det nære samarbeidet med GP Batteries har gjort det mulig for oss å bli en stor og viktig aktør på markedet for alkaliske og oppladbare batterier, både på forbrukermarkedet og innenfor industrien. I dag er GP Batteries en av deleierne i GPBM, og vi er stolte over at vi også i dag er støttet av en av verdens mest fremgangsrike produsenter av batteriløsninger.

Underveis har brannsikkerhetsprodukter blitt en viktig del av virksomheten. Siden 1991 har vi gjennom Housegard, Nordens markedsledende varemerke innenfor brannsikkerhet, skapt trygghet i tusenvis av hjem. Vi har solgt flere brannslukkere til forbrukerne enn noen andre aktører på det nordiske markedet, og produktsortimentet kjennetegnes av høy kvalitet og pålitelighet.

I løpet av årene har vi opparbeidet oss en enorm kunnskap og erfaring, som har bidratt til vår sterke posisjon på det industrielle markedet. Der har den høykompetente og løsningsorienterte industridivisjonen vår gjennomført mange vellykkede prosjekter innenfor skreddersydde energiløsninger og fornybar energi.

I dag har vi kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Frankrike og Italia. Hovedkontoret og det nordiske lageret ligger i Göteborg. GPBM Nordics omsetning er på oppimot 600 millioner SEK, og selskapet sysselsetter drøyt 115 ansatte. 

 


 

Mye mer enn en leverandør

Vi er enkle å gjøre forretninger med. Enkelte vil kanskje si at det er en dristig uttalelse, men for oss er det en selvfølge. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å selge produktene og dermed også gjøre det enklere for sluttbrukeren, uansett om produktene benyttes mest til privat, profesjonell eller industriell bruk. Enkelhet er noe som gjennomsyrer hele virksomheten vår, fra produktutvikling og salg til markedsføring.

”Easy to do business with”

Med ekspertisen vi har på de områdene hvor vi er virksomme – og med dine effektive salgskanaler – vet vi at vi kan fortsette å vokse sammen. Derfor streber vi alltid etter å gjøre vår felles virksomhet større og bedre ved å tilføre merverdi.

Vi arbeider daglig med undersøkelser, produktutvikling, kontroller, tester og alt annet forarbeid som kreves for å kunne legge et produkt av høy kvalitet ut på markedet. Med et globalt nettverk og lokal forståelse følger vi produktene fra fabrikk til forbruker og tilfører merverdi i alle ledd underveis. Fra og med den første kontakten med oss kan du være sikker på at du får den støtten du trenger. Vi gjør den tunge jobben for at du skal kunne konsentrere deg om salget.

For oss er en god organisasjonsstruktur en viktig nøkkel til fremgang. Organisasjonen vår består av personer med lang erfaring og omfattende kunnskap på våre områder – personer med et nyskapende tankesett, ingeniører, designere og problemløsere for å nevne noen. Med velfungerende intern og ekstern kommunikasjon og den rette blandingen av kompetanse sørger vi for at ethvert prosjekt gjennomføres av de personene vi vet kan få maksimalt ut av prosjektet.

 


 

Våre varemerker

GP Batteries og Housegard er konsernets kjernevaremerker, men vi arbeider også med undervaremerker og partnervaremerker som for eksempel Firephant, Sunmatic, UltraLife, Grenland Energy, GP Lighting, GP PowerBank og GP Safeguard.